Lori voer

Zorg dat je buiten de verkrijgbare voeding de lori’s ook vers fruit en schoon water aanbied.

Orlux Lori 

Bevat alle voedingsstoffen die lori’s en vijgpapegaaien normaal in bloemen in de vrije natuur aantreffen. Met Lori wordt het dus heel wat eenvoudiger om deze schitterende vogels te houden en er goede kweekresultaten mee te behalen. Het eiwitgehalte is specifiek op de behoeften van deze vogels afgestemd. Het poeder mengen met water. Afhankelijk van de grootte van de vogel, moet het papje dikker of dunner zijn. Dagelijks verversen; bij erg warm weer, twee keer per dag verversen.

Aves – Lorinectar

Een compleet en wateroplosbaar voer voor lori’s en Loriculus, inclusief Charmosyna soorten, en vijgparkieten. LORINECTAR wordt in tientallen landen met veel succes gebruikt. Het heeft een uitstekende voedingswaarde, wordt zonder probleem door de vogels geaccepteerd en is goedkoop in gebruik. Met de combinatie LORISTART en LORINECTAR worden alle soorten lori’s gefokt en in uitstekende conditie gehouden.

CeDE Lori Food 

Lori food is een licht verteerbare voeding en bevat hoogwaardige dierlijke en plantaardige eiwitten, alle noodzakelijke vitaminen, massa- en sporenelementen.

Scenic Dry Lorifood 

Lori voer is verkrijgbaar als kleine ronde korrels of als poeder. Beide types zijn een volledige voeding die alle vitamines en mineralen bevatten alsmede een hogere energetische waarde dan de andere voeders. Dit voer is zeer grondig getest en geschikt voor lori’s, lori-achtigen en hangpapegaaitjes. Deze vogels verschillen in gewicht van 30 gram tot 275 gram.
Historisch gezien werden deze vogels vaak gevoerd met een nectar oplossing als dieet, dit blijkt echter onvoldoende en vrij duur. Lori voer is eenvoudig te maken en te voeren. Gebruiksaanwijzing verkrijgbaar bij uw leverancier.

Zupreem Lory diet Nuggets 

Totaalvoeding voor Lory’s. Pallet zorgen voor een compactere ontlasting.